nieuws

ABP Woningfonds gaat met Apeldoornse corporatie in zee

bouwbreed Premium

De Christelijke Woningstichting ‘Ons Huis’ in Apeldoorn gaat voor de ontwikkeling van woningbouwprojecten voortaan met het ABP Woningfonds in zee. Beide ondernemingen hebben hiervoor deze week een samenwerkingsovereenkomst getekend.

De woningen zullen in eigendom worden genomen door ABP Woningfonds en worden verhuurd en beheerd door Ons Huis. De bouwprojecten kunnen zowel betrekking hebben op nieuwbouw, al dan niet gesubsidieerd, als op bestaande bouw. Momenteel worden de mogelijkheden voor een eerste project bekeken. De samenwerking vloeit voort uit de ontwikkeling binnen de vastgoedmarkt dat beleggers samen met woningcorporaties vastgoedactiviteiten ontwikkelen. In het kader van dit nieuwe beleid sloot ABP Woningfonds eerder samenwerkingsovereenkomsten met corporaties Het Oosten in Amsterdam, De Groene Stad Almere, St. Joseph in Breda en Talma in Drachten.

Reageer op dit artikel