nieuws

Werkbijeenkomst over arbeidsrecht in Duitsland

bouwbreed

De Nederlands-Duitse Kamer van Koophandel te Dusseldorf houdt op 17 september een werkbijeenkomst over arbeidsrecht en sociale zekerheid in Duitsland. Dat gebeurt in hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden deze thema’s doorgenomen. De deelnemers krijgen daarvoor de verklarende wetteksten en literatuur uitgereikt.

De behandeling van het arbeidsrecht loopt van het sollicitatiegesprek tot en met het ontslag. Aan de orde komen onder meer contractduur, secundaire arbeidsvoorwaarden en concurrentiebeding. De Keulse advocaat voor arbeidsrecht dr. S. Seitz gaat nader in op de beeindiging van contracten en bespreekt de voorbereiding van een ontslag, het opstellen van een ‘Abmahnung’ en het voorkomen van procedures.

Nadere inlichtingen: tel. (49) 211 4987201 en fax (49) 211 4987249/4987222.

Reageer op dit artikel