nieuws

Ontwerpprijs

bouwbreed

Bezoekers en deelnemers van de beurs Elektrotechniek worden opgeroepen deel te nemen aan Etop ’97. Dat is Elektrotechniek Ontwerp Prijs en de Erkenning Goed Industieel Ontwerp 1998. Indien bezoekers of deelnemers denken dat ze een goed product, of een nieuwe product hebben ontwikkeld op het gebied van de elektrotechniek dan kunnen zij dit kenbaar maken aan de Stichting Goed Industrieel Ontwerp te Den Haag. Op de beurs worden daartoe inschrijvingskaarten verstrekt.

Op de beurs zelf wordt voor de deelnemers onder auspicien van de stichting een voorronde van Erkenning Goed industrieel Ontwerp 1988 gehouden. De Etop-prijzen in de vier categorieen, licht, instalatietechniek, elektronica/automatisering en vrije inzending, worden uitgereikt bij de opening van de beurs op maandag 29 september.

Reageer op dit artikel