nieuws

GenSet aggregaten naar Interlas BV

bouwbreed

De GenSet lasaggregaten maken sinds kort deel uit van het verkoopprogramma van Interlas BV, Rozenburg.

Met de toevoeging van deze lijn compacte en stille aggregaten aan het reeds brede leveringspakket lasaggregaten is Rozenburg in staat aan een grote gedifferentieerde vraag te voldoen. Het GenSet-programma dat Interlas voert bestaat uit geluidgedempte lasaggregaten met vermogens van 170 tot 800A en stationaire en transportabele stroom- en noodstroomaggregaten van 1 tot 440 kVa.

De lasaggregaten hebben standaard tevens een hulpstroomvermogen van 230/400 Volt met een uitbreidingsmogelijkheid tot 11 en 48 Volt. Voor de aandrijving is er keuze uit een scala van motoren waaronder benzine- en dieselmotoren van o.a. Honda, Lombardini, Ruggerine, Kubota en Perkins.

Reageer op dit artikel