nieuws

Grote belangstelling voor Bedrijfsauto RAI ’98

bouwbreed Premium

Van 5 tot en met 14 februari 1998 wordt in Amsterdam ‘Bedrijfsauto RAI ’98, The European Road Transport Show’ gehouden. Met deze nieuwe naam benadrukken de organisatoren het grote belang van de tentoonstelling voor het Europese wegtransport. De tentoonstelling is nu al geheel volgeboekt.

Alle Europese bedrijfsautomerken hebben ingeschreven en ook op het gebied van carrosserieen, aanhangwagens, opleggers en toebehoren biedt de tentoonstelling weer een volledig overzicht. Verschillende fabrikanten hebben al aangegeven op Bedrijfsauto Rai ’98 wereldprimeurs te zullen lanceren. De internationale status van de tentoonstelling werd onlangs bevestigd tijdens een bijeenkomst van organisatoren van tentoonstellingen en producenten van bedrijfsauto’s. Daarin werd aangegeven dat Parijs, Hannover en Amsterdam worden gezien als de drie belangrijkste internationale transportbeurzen in Europa.

De Bedrijfsauto Rai heeft deze positie voor een groot deel te danken aan het brede aanbod van de Nederlandse opbouwindustrie. Daarnaast zijn op de Nederlandse markt ook alle grote Europese producenten van bedrijfsauto’s vertegenwoordigd en is Nederland van belang als internationaal transportland. De pomanager van Bedrijfsauto RAI ’98, Ronald Kooyman, toont zich verheugd over de grote belangstelling van zowel de Nederlandse als de buitenlandse industrie. “De Nederlandse industrie heeft internationaal een toonaangevende positie waar het gaat om het bieden van innovatieve transportoplossingen. Het is goed voor de tentoonstelling als we het aanbod ke verbreden tot een staalkaart van producten uit Europa, Amerika en Azie.

Reageer op dit artikel