nieuws

Voorlopig geen zomerweer

bouwbreed

Als het de komende dagen wat langer droog blijft en de zon enige tijd doorbreekt dan lopen de temperaturen op tot meer dan 20 gr. C. Vooral in het weekeinde zijn de kansen op warmer weer iets groter. Voor de rest stelt de zomer van 1997 voorlopig teleur. Onder invloed van een depressie, waarvan de kern zich hoofdzakelijk ten zuiden of zuidwesten van ons land bevindt, vallen er van tijd tot tijd buien die van onweer vergezeld ke gaan. In deze situatie komt ook tijdens de maandwisseling geen verandering.

Regio Noord: Veranderlijk bewolkt met kans op een bui maar ook wat zonneschijn. Middagtemperaturen 17 gr. C en een zwak afnemende wind uit oostelijke richtingen. Dichtbij zee koeler.

Regio Oost: Af en toe zon maar ook een buienkans: mogelijk vergezeld van onweer. Maximumtemperaturen 18-19 gr. C en niet meer dan een zwakke wind uit zuidelijke richtingen.

Regio Zuid: Af en toe zon maar ook een regen of onweersbui. De wind is meest zwak en variabel en de temperaturen lopen op tot 19 gr. C.

Regio West: Meest bewolkt weer en kans op enige regen of een (onweers)bui. Temperaturen maximaal 17 gr. C, aan zee omstreeks 14. Zwakke wind uit richtingen tussen noord en oost.

donderdag zon onder: 22.05 uur

vrijdag zon op: 5.19 uur

Reageer op dit artikel