nieuws

Hogedrukreiniger voor maximaal 1800 l/u

bouwbreed Premium

Met een ongewoon hoge wateropbrengst tot 1800 liter per uur en een maximum werkdruk van 180 bar is de nieuwe verrijdbare hogedrukreiniger HD 2000 Super van Karcher ontwikkeld. De reiniger is bestemd voor grote schoonmaakwerken waar plaatsing van een stationaire installatie niet mogelijk of niet rendabel is.

Voor het vermogen zorgen twee vierpolige elektromotoren met een aansluitwaarde van 13,5 kW.

Met het Servo-press spuitpistool is een eenvoudige druk- en wateropbrengstregeling mogelijk. Het start/stop systeem beperkt het geluidsniveau en het stroomverbruik. De hogedrukreiniger heeft een Karcher powersproeier voor krachtiger, sneller en efficienter reinigen.

De maximale toevoertemperatuur is 60 gr. . De afmetingen zijn: lang 1020 mm, breed 760 mm, hoog 1000 mm. De hogedrukslang is 15 meter lang.

Reageer op dit artikel