nieuws

Heierszeilweekend ook dit jaar weer een groot succes

bouwbreed

Ook dit jaar weer heeft, de platbodem ‘Broedertrouw’ van Dieseko-PVE BV uit Sliedrecht de heiers-zeilwedstrijd gewonnen. Het was inmiddels voor de derde maal dat de beker naar dit bedrijf ging.

Aan het evenement dat voor de achtste maal plaats vond namen in deze categorie 17 schepen deel. In de categorie ‘scherpe jachten’ gingen drie schepen van start en was het de ‘Stella’ van N. Kraayeveld BV, Sliedrecht, die als eerste aankwam. De organisatie van het ‘Heierszeilweekend’ lag dit jaar in handen van Ingenieursbureau M.U.C. uit Terheijden die het Hoornse Hop als startplaats had gekozen.

Het zeilevenement is een jaarlijks terugkerend festijn van de Nederlandse funderingsbedrijven en enkele toeleveranciers. Voor het evenement in het volgend jaar wordt uit de deelnemers een nieuwe organisator gekozen. Van Halteren BV uit Bunschoten heeft zich bereid verklaard zich hiervoor in 1998 in te zetten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels