nieuws

Platte koelaggregaten voor koeling schakelkasten

bouwbreed

Rittal heeft zijn leveringsprogramma uitgebreid met platte koelaggregaten, die werken met het cfk-vrije koelmiddel R134a. Het betreft twee koelaggregaten met afmetingen van 400mm breed, 1265 mm hoog en 260 mm diep, met koelcapaciteiten van 1810 Watt en 1400 Watt. Ze zijn voorzien van een microcontroller en toetsenbord achter folie, voor de temperatuurregeling, bewaking van het systeem en diagnose van storingen alsmede voor het bepalen van de vervuilingsgraad van de ingebouwde filtermat.

Het apparaat is aan schakelkasten te monteren, maar ook geheel of gedeeltelijk in de schakelkast onder te brengen. De toegang tot de eenheden is eenvoudig en de filtermatten zijn gemakkelijk te verwisselen, dankzij het ruime toegangsrooster.

Twee wandmontage koelaggregaten met afmetingen van respectievelijk 460 x 1575 x 132 mm en 460 x 1575 x 135 mm hebben nuttige koelvermogens van 1400 Watt en 910 Watt. Deze kasten hebben een temperatuurregeling via een ingebouwde thermostaat. Ook deze aggregaten zijn aan of in de schakelkasten te bouwen.

Voor dakmontage op schakelkasten heeft Rittal BV te Zevenaar tenslotte een koelaggregaat van 660 x 454 x 460 mm, met een koelvermogen van 2060Watt. Ook van deze wordt de temperatuur geregeld door een thermostaat. Het apparaat is door zogenaamde ‘snelwisselramen’ te monteren op schakelkasten met een diepte van 400 mm.

Reageer op dit artikel