nieuws

Buiig en fris

bouwbreed

Het lijkt dat mei in sneltreinvaart de achterstand in neerslag van april wil inlopen. Van maandag op dinsdag werd op veel plaatsen tussen 20 en 30 mm water afgetapt. De neerslag werd ook vergezeld van onweer. Het heeft te maken met een uiterst verkouden atmosfeer, opgewekt door depressies dicht in onze buurt. Ook de rest van de week is het wisselvallig, waarbij buien worden afgewisseld door zonnige momenten. Eerst is het fris, maar na Hemelvaartsdag zou het kwik weer enigszins ke oploppen.

Regio Noord: Enkele opklaringen, af en toe een bui. Bij een matige, bij de Wadden af en toe vrij krachtige zuid tot zuidwestenwind zal de temperatuur blijven steken bij 11 gr. C.

Regio Oost: Enkele opklaringen, maar af en toe kan er ook een bui vallen. Bij matige zuid tot zuidwestenwind schommelt de temperatuur rond 12 gr. C.

Regio Zuid: Enkele opklaringen, maar af en toe kan er ook een bui vallen. Bij matige zuid tot zuidwestenwind zal de temperatuur blijven steken bij 13 gr. C.

Regio West: Enkele opklaringen, maar af en toe kan er ook een bui vallen. Bij een matige, aan zee af en toe vrij krachtige zuid tot zuidwestenwind zal de temperatuur oplopen tot 12 gr. C.

woensdag zon onder: 21.15 uur

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels