nieuws

Goed jaar voor Jansen de Jong

bouwbreed Premium

Jansen de Jong Groep heeft een goed jaar achter de rug. Gisteren werd bekend dat de groep een verdubbeling van de nettowinst tot f. 9,6 miljoen gemaakt heeft.

De verdubbeling van de winst komt uit een omzetgroei van 24% tot f. 427 miljoen in 1996. Deze stijging is het gevolg van autonome groei in alle sectoren, de overname van Lieben Infra en Lieben leidingbouw begin 1996 en hogere omrekenkoersen van buitenlandse activiteiten.

Jansen de Jong heeft activiteiten in Nederland, het Caraibisch gebied en Duitsland. De orderportefeuille is met f. 270 miljoen goed gevuld. Men schat in dat de activiteiten in Zuidoost-Nederland zich verder goed ontwikkelen en dat in Duitsland na enkele jaren van tegenslag betere tijden zullen aanbreken. Bij Jansen de Jong werken 1300 mensen waarvan 350 in het buitenland.

Reageer op dit artikel