nieuws

Europese studentenplannen

bouwbreed

Het Utrechts architectuurcentrum Aorta toont plannen van architectuurstudenten uit heel Europa. De basis van deze expositie zijn de inzendingen voor Archiprix, een jaarlijkse vergelijking van de beste studentenplannen van Nederland. Onder de titel Archiprix Europe is daaraan soortgelijk werk uit Belgie, Turkije, Duitsland en Scandinavie toegevoegd. De tentoonstelling Archiprix Europe van 25 maart t/m 4 mei is een opstapje naar de eigenlijke Archiprix-tentoonstelling, die van 28 april t/m 9 mei in het Utrechtse hoofdkantoor van de VSB-bank is te zien.

Architectuurcentrum Aorta, Achter de Dom 14, is geopend van di. t/m za. 10-17.00 uur, zo. 13-17.00 uur.

De tentoonstelling in de VSB-bank, Archimedeslaan 6, is op werkdagen te bezichtigen van 8.30-12.00 en 13.30-17.00 uur.

Reageer op dit artikel