nieuws

Ing. R. van der Klis: “De gemiddelde aannemer kent het Bouwbesluit niet uit zijn hoofd”.

bouwbreed

“Er is sprake van een verdere professionalisering in de bouw als gevolg van het Bouwbesluit. Voor ons bedrijf betekent dit extra aandacht voor met name de productgroep daken en vloeren.” Dat stelt ing. R. van der Klis (32). Hij is benoemd tot commercieel-technisch directeur van Reppel Bouwspecialiteiten in Dordrecht. Het bedrijf is gespecialiseerd in brandwerende-, akoestische- en thermisch isolerende materialen voor nieuwbouw, renovatie en industrie.

Van der Klis: “Het Bouwbesluit bestaat nog niet zo lang. De gemiddelde aannemer kent het nog niet uit zijn hoofd. Wij merken daarom dat aannemers en ontwerpers behoefte hebben aan voorlichting over met name de voorschriften ten aanzien van brandwerende materialen en oplossingen voor vloeren en daken. Wij ke daarin voorzien met onze binnen- en buitendienst. Daarnaast leveren we producten en systeemoplossingen.”

Van der Klis werkte eerder bij Ingenieursbureau BVN in Den Haag, Schokbeton in Zwijndrecht en Erdo in Capelle a/d IJssel. “Ik heb eerst een paar jaar gerekend. Toen wilde ik de commerciele kant van het bedrijfsleven leren kennen. In mijn huidige functie vind ik het vooral leuk dat ik techniek, commercie en management kan combineren”, aldus Van der Klis.

Reageer op dit artikel