nieuws

Universele dakpannenplakrol

bouwbreed Premium

Voor zowel de nok als voor de hoekkeper van het dak heeft RBB de universele Ruiterrol op de markt gebracht. Het is een van de noviteiten die Verkoopkantoor RBB uit Montfoort op de Jaarbeurs in Utrecht demonstreert. De rol bestaat uit twee zijkanten van sterk geplooide kunststofvlies voorzien van kleefstoffen en een middenstrook van polypropyleen.

De kleefstof is gereed voor gebruik, door de beschermfolie ervan af te trekken. De rolbreedte is 28 cm. De maximale verwerkingsbreedte is na uitrekking 32 cm. Dat is vooral belangrijk voor sterk geprofileerde dakpannen. Door de breedte van de rol en de plooibaarheid is een perfecte dakafdichting te realiseren. De rol is door het bedrijf te leveren in een lengte van 5 of 10 meter en in de kleuren rood, bruin en antraciet.

Reageer op dit artikel