nieuws

Er komen steeds meer bezoekers…

bouwbreed Premium

De bezoekersaantallen laten nog steeds een stijgende lijn zien. Dat is op de beursvloer van de Jaarbeurs wel merkbaar: Volle gangpaden, druk bezochte stands en wachtrijen voor de kassa’s om relatiekaarten om te wisselen in die fel begeerde toegangskaarten.

Gisteren, de vierde dag van de grootste overdekte beurs ooit in Nederland gehouden, we zeggen het er nog maar een keer wellicht ten overvloede bij, waren er om half vijf ‘s-middags 22.889 mensen naar de bouwbeurs gekomen. Twee jaar geleden telde de Jaarbeurs op deze vierde dag 21.859. Niet zo’n gigantische verschil, hoewel je zal ze allemaal tegelijk op de koffie krijgen, maar toch weer meer. Het totaal aantal bezoekers is daarmee op 71.949 gekomen. Pardon zeg.

En, voor de liefhebbers van vergelijkingen goed om te weten, in 1995 had de beurs na vier dagen 62.215 mensen getrokken. We liggen dus nog goed op schema om het record te vernietigen en gaan vandaag ongetwijfeld de magische grens van 90.000 bezoekers passeren. Toch?

Reageer op dit artikel