nieuws

Congressen en Evenementen

bouwbreed Premium

Haveninnovatieprijs ’97 De Haveninnovatieprijs is ingesteld om bouwend Nederland uit te dagen oplossingen te bedenken voor huidige en toekomstige knelpunten in de infrastructuur. De vernieuwende ideeen worden in de vorm van posters grafisch gepresenteerd. De inzendingen zijn door de jury als ‘zeer interessant’ gekenmerkt. De winnaar wordt vrijdag 24 januari bekend gemaakt.

No-Dig -Award ’97

Toekennen van de No-Dig Award is een initiatief van de NSTT (Netherlands Society for Trenchless Technology) uit Breda. De prijs heeft tot doel de verantwoorde toepassing van sleufloze technieken te bevorderen. De No-Dig Award zal voor de vierde maal worden uitgereikt op vrijdag 24 januari.

– Studiebijeenkomst “Stad op zijn kop”

Woensdag 22 januari 14:00 uur.

Op de bijeenkomst komt de praktijk van aanleg van infrastructurele werken aan de orde. Dat gebeurt aan de hand van bevindingen in de stad Leiden. Aan de orde komen voorbereiding, ontwerp en uitvoering van werken. Uiteraard is er aandacht voor maatregelen ter beperking van bouwhinder.

– Studiebijeenkomst “Het boren van grote diameters”, Praktijkproject Heinenoord

Donderdag 23 januari 11:30.

Bij aanleg van infrastructuur is boren een aantrekkelijke techniek. Tijdens de bijeenkomst zullen de knelpunten bij de voorbereiding van een grootschalig project, zoals boren van de Tweede Heinenoordtunnel, worden belicht. Vanzelfsprekend komen ook de oplossingen aan de orde. Na afloop van de lezingen kan een bezoek worden gebracht aan het praktijkproject Heinenoord.

Reageer op dit artikel