nieuws

Loon- en salarisprogramma met periodieke update

bouwbreed

Ingenieursgroep Kooijman uit Driebergen heeft een nieuw lonen- en salarissenprogramma voor de bouw ontwikkeld. Men claimt dat elk type bouwbedrijf hiermee uit de voeten kan. Het programma komt voort uit de dagelijkse praktijk in de bouw.

Specifieke regelingen zoals VIP, BTER, G-rekening, declaratiestaten vorstverlet en de mogelijkheid om met meer bedrijfsverenigingen te werken zijn standaard opgenomen. Werknemers ke aan salarisschalen gekoppeld worden en daarmee ke loonswijzigingen automatisch worden doorgevoerd.

Verminderingen door de inspecteur, spaarloonregelingen en dergelijke worden volledig ondersteund. Periodieke wijzigingen worden door Kooijmans bijgehouden en de gebruikers van het programma ke hiermee hun gegevens gratis en automatisch updaten. dat kan via diskette, modem, BBS of Internet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels