nieuws

Weinig verandering

bouwbreed Premium

November heeft op de valreep de puntjes nog even op de i gezet. Vrijdag gutste het van de regen. Voorlopig verandert er nog niet veel. Boven het Noordzeegebied en de Britse eilanden bevindt zich deze week een omvangrijk lagedrukgebied dat perioden met regen en veel wind veroorzaakt. De temperaturen schommelen meest rond de 6 gr. C. Anders dan een jaar geleden, toen de lange strenge winter begon, vooralsnog dus geen kou in het vooruitzicht.

Regio Noord: Meestentijds veel bewolking en perioden met regen. Middagtemperaturen omstreeks 8 gr. C. In het Waddengebied een harde, mogelijk stormachtige zuidwestenwind.

Regio Oost: Overwegend bewolkt en regenachtig. Maximumtemperaturen 7 gr. C. Vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind.

Regio Zuid: Veelal bewolkt en periodiek regen, in Zeeland later opklarend. Maximumtemperaturen 8-9 gr. C. Vrij krachtige, in de Zeeuwse wateren een harde zuidwester.

Regio West: Eerst veel bewolking en regen. Later ook een enkele opklaring. Middagtemperaturen 8-9 gr. C. Aan de kust en op het IJsselmeer een harde tot stormachtige zuidwestenwind.

maandag zon onder: 16.29 uur dinsdag zon op: 8.28 uur

Reageer op dit artikel