nieuws

MotalUnit tijdelijk onderkomen op maat

bouwbreed

De MotalUnit die Verhuurbedrijf Sjaak Moens uit Sas van Gent sinds kort op de markt brengt is door zijn multifunctionele inzetbaarheid een interessante aanvulling op het door dit bedrijf gevoerde programma verplaatsbare units voor specifieke toepassing.

De nieuwe unit is standaard voorzien van dubbel glas, draai/kiepramen en rolluiken en is te leveren in verschillende afmetingen. De indeling van deze verplaatsbare accommodatie is af te stemmen op de wensen van de gebruiker. Volgens Moens zou de MotalUnit een zeer bruikbaar alternatief zijn voor kantoor-, schaft- en andere tijdelijke verblijfsruimten voor de bouwbranche, gemeentelijke diensten en diensten van Rijkswaterstaat. Door zijn fraaie uiterlijk geeft de unit een bijzonder cachet aan de omgeving waar hij is opgesteld.

Reageer op dit artikel