nieuws

Feedboy in bedrijf

bouwbreed

De in februari door Flamco geintroduceerde Flexcon feedboy functieserver is geinstalleerd in een groot po in Drachten. Deze feedboy bewaakt op een doeltreffende manier de functies van de verwarmingsinstallatie. Het betreft een groot flatgebouw, po Tjaarda van Woningbouwvereniging Talma.

Door de feedboy functieserver wordt de cv-installatie als het ware opgewaardeerd. Niet alleen wordt het functioneren van de cv-installatie bewaakt, maar ook wordt het opvangen van het expansiewater gewaarborgd, de installatiedruk geregeld, op tijd voor ontluchting van de installatie gezorgd en water zo nodig aangevuld en gefilterd. De bewoners van het flatgebouw merken hier niets van en dat is ook precies de bedoeling. Zij zijn door de tussenkomst van de Flexcon feedboy functieserver van een goed en betrouwbaar functionerende cv-installatie verzekerd aldus Flamco BV te Gouda.

Reageer op dit artikel