nieuws

Studiemiddagen handelend over bouwgebreken

bouwbreed Premium

Ten Hagen en Stam houden in de maanden oktober en mei totaal zes studiemiddagen over Bouwgebreken in de Praktijk. Elke middag wordt een specifiek onderwerp behandeld, namelijk over dakdetails, schilderwerk, kozijnreparaties, betonrepararies, gevelisolatie en metselwerk. In deze reeks wordt de eerste studiemiddag dakdetails op dinsdag 29 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden.

Prof.ir. N.A. Hendriks van BDA Dakadvies te Gorinchem behandelt stormen en hun effecten op daken, A.F. van den Hout eveneens van BDA gaat in op de brandveiligheid van daken en ir.L.C.J. van Luxemburg van de TU Eindhoven tenslotte geeft een lezing over ‘Geluidsoverdracht via daken’. De overige studiemiddagen zijn als volgt gepland: schilderwerk op 7 januari, kozijnreparaties op 11 februari, betonreparaties op 25 maart, gevelisolatie op 29 april en metselwerk op 27 mei.

Nadere inlichtingen over de middagen zijn in te winnen bij Y. de Mooij van Ten Hagen en Stam te Den Haag, telefoon (070) 304 57 00, fax (070) 304 58 07.

Reageer op dit artikel