nieuws

Nieuwe loskade in gebruik gesteld

bouwbreed Premium

Vrijdag 25 oktober wordt door bestuursvoorzitter Norbert Mors van Euregio Rhein-Waal bij AVG Bedrijven Heijen b.v., een nieuwe loskade officieel in gebruik gesteld. De loskade is bedoeld voor de overslag van alle soorten grondstoffen die per schip worden vervoerd. De overslag betreft zowel grondstoffen die AVG zelf verwerkt als grondstoffen van derden die voor aan- en afvoer gebruik maken van het wagenpark van ABG Transport.

Een bijzonder gebeuren op die dag is de uitreiking door de heer J. Beekman (TuV Nederland QA b.v.) aan de directie van AVG Bedrijven van in totaal 9 ISO 9002-kwaliteitscertificaten voor alle onder de AVG groep opererende bedrijven.

Beide evenementen zijn voor AVG aanleiding op zaterdag 26 oktober open huis te houden en geinteresseerden de gelegenheid te bieden een kijkje achter de schermen te nemen.

Reageer op dit artikel