nieuws

Afstandbesturing met data communicatie

bouwbreed Premium

De FOD 8840 van Theimeg Elektronicgesellschaft, die door Brinkman en Germeraad BV, Dieren in ons land wordt geimporteerd is meer dan alleen een radiografische afstandbesturing voor kranen. De apparatuur biedt ook de mogelijkheid om vanaf een werkplek, bijvoorbeeld vanuit een centrale magazijncomputer, radiografisch een hoeveelheid data of informatie te ontvangen of gegevens naar de computer terug te zenden.

Doordat de magazijncomputer in on-line verbinding staat met deze terminal, beschikt de kraanmachinist voortdurend over actuele informatie en logistieke gegevens voor intern transport, alsmede omtrent het laden en lossen van hoeveelheden materialen of machinecomponenten of zelfs van complete magazijngoederenstromen.

Met deze multitalente terminal FOD 8840 wordt een industrieel besturings- en datacommunicatie-eenheid geboden waarmee volgens de fabrikant door een betere stroomlijning van logistieke processen en beheersing van goederenstromen een efficienter bedrijfsvoering wordt geboden.

Hiermee beschikt de kraanbestuurder steeds over actuele informatie.

Reageer op dit artikel