nieuws

Jan Doets (ING) machtig man in Rotterdam

bouwbreed Premium

De positie van Jan Doets in Rotterdam wordt steeds prominenter. De voormalige directeur van het gemeentelijke Grondbedrijf wil via zijn bedrijf, ING Vastgoed, een groot deel van de winkels aan de Lijnbaan verwerven. Op deze manier zou het gemeentebestuur van de Maasstad de renovatie van de eens zo beroemde winkelstraat van de grond ke krijgen. De huidige verbetering wordt gehinderd door winkeliers/eigenaren die daar geen brood in zien. ING Vastgoed is voor de verwerving ingeschakeld door het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam.

Doets is in Rotterdam actief als belegger, financier en ontwikkelaar. Sinds vorige week zaterdag heeft ING Vastgoed het nieuwe Beursplein in de beleggingsportefeuille, die verder wordt gevuld met de rechtbank/belastingkantoor op de Kop van Zuid. In dit zelfde gebied van Rotterdam is men bezig met de ontwikkeling van het nieuwe hoofdkantoor van het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam en woontorens.

Reageer op dit artikel