nieuws

Zakenman Poot ondergedoken in buitenland

bouwbreed Premium

De politie Haaglanden onderzoekt dreigementen die zijn geuit aan het adres van de zakenman P. Poot in Wassenaar. Afgelopen dagen werd een aanslag met een brandbom gepleegd op de luxueuze villa van de zakenman in Wassenaar. Verder werden stenen met daaraan vastgemaakte dreigbrieven door de ramen gegooid. Een woordvoerder van de politie heeft dat bevestigd.

De politie zegt de dreigementen tegen de zakenman serieus te nemen. Ook de vader van Poot, oprichter J. Poot van Eurowoningen, zou zijn bedreigd. De familie is ondergedoken in het buitenland.

De poontwikkelaar zou overhoop liggen met een zakenman uit Haarlem die 350.000 gulden van Poot tegoed zou hebben. Het onderzoek van de politie richt zich onder andere op deze man. De familie Poot trok zich onlangs terug uit Chipshol Forward. Dat is de poontwikkelaar die actief is rond de luchthaven Schiphol.

Reageer op dit artikel