nieuws

Vakopleiding in bouw thema van Europese conferentie

bouwbreed

Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf, houdt deze organisatie samen met het Europese samenwerkingsverband Re.Form.E de vijfde Europese conferentie over vakopleiding en scholing ‘Building on the future’.

Op deze conferentie, die op 23 en 24 september in Tilburg wordt gehouden, komen zo’n 250 buitenlandse gasten uit heel Europa. Daarnaast neemt er een groot aantal autochtonen aan deel.

De eerste dag wordt verslag gedaan door Europese werkgroepen over onderwerpen als leerlingbouwplaatsen, volwassenenscholing en het opleiden van opleiders. Voor de tweede dag is een aantal sprekers uitgenodigd, waaronder minister Ritzen (Onderwijs). De conferentie wordt afgesloten met het aannemen van een slotresolutie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels