nieuws

Toegankelijk gebouw beter verhuurbaar

bouwbreed

Gebouwen en woningen die toegankelijk zijn voor iedereen zijn beter verhuurbaar en verkoopbaar dan gebouwen die slecht of helemaal niet toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. Dat staat in de aankondiging van een studiedag over toegankelijkheid van gebouwen voor gehandicapte mensen. De bijeenkomst vindt plaats op 25 september in het congrescentrum Postiljon Bunnik.

De studiedag wordt georganiseerd door Misset BV Opleidingen en Evenementen te Doetinchem. Volgens de toelichting hoeft het toegankelijk uitvoeren van gebouwen niet altijd extra geld te kosten. Het is over het algemeen kostbaarder om gebouwen naderhand aan te passen. Toegankelijk bouwen kan een grote besparing opleveren voor de verstrekkers van subsidie.

De studiedag wordt geleid door drs. J. te Brummelstroete van de gemeente Nieuwegein en ir. B.F. Mannot, directeur van Groosman Partners BV Architecten/Adviseurs. Deelnemers aan de studiedag krijgen een syllabus en een certificaat van deelname uitgereikt.

Informatie is verkrijgbaar bij G. Engels van Misset, telefoon 0314 349473.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels