nieuws

Mitsubishi pick-up L200 met

bouwbreed

comfort van personenauto

Begin volgend jaar zal Mitsubishi de L200 pick-up op de Nederlandse markt introduceren.

Deze opvolger van de huidige L200 mag dan dezelfde typeaanduiding hebben gehouden, uiterlijk heeft de pick-up een ingrijpende facelifting ondergaan waarmee het nieuwe model modern en gestroomlijnd oogt en de verschillende cabineuitvoeringen een groot comfort bieden.

De L200 pick-up wordt voor Mitsubishi in Thailand geassembleerd in de fabriek te Laem Chabang waar sinds enkele jaren reeds pick-ups worden gebouwd voor export naar alle werelddelen.

Het nieuwe L200 model wordt leverbaar in de uitvoeringen met single cab, club cap en double cab. In bijna alle gevallen is er keuze uit achterwiel aandrijving of vierwiel aandrijving (4WD). De Double Cab uitvoering met 4WD is standaard voorzien van uitrustingsstukken voor recreatief gebruik. De dubbelwandige laadbak met aan de achterzijde een brede laadklep garandeert een veilig transport van uiteenlopende goederen en die ook na jarenlang gebruik door zijn constructie er uiterlijk goed blijft uitzien.

Als krachtbron kan worden gekozen uit twee dieselmotoren met een cilinderinhoud van 2,5 liter waarvan het vermogen 55 kW (75 DIN pk) en een koppel van 150 Nm bij 2500 omw/min respectievelijk in de turboversie 73 kW (99 pk) bedraagt.

Voor een optimale trekkracht zijn de 4WD-versies van de nieuwe L-200 serie uitgerust met eenb hoge- en lage gearing , een sperdifferentieel en automatische vrijloopnaven.

De nieuwe Mitsubishi L200 pick-up wordt begin volgend jaar in ons land leverbaar.

Reageer op dit artikel