nieuws

Keukenmengkraan is veelzijdig te benutten

bouwbreed Premium

Grohe brengt de nieuwe serie ‘Zedra’ keukenmengkranen op de markt. De bedieningshendel met zijn bijzondere vorm is zowel links als rechts aan de kraan te monteren. De hoge lange uitloop is door Grohe Nederland BV te Zoetermeer in twee uitvoeringen te leveren, namelijk met een uittrekbare handdouche of met een uittrekbare mousseur. De handdouche heeft een omstelknop waarmee of een douchestraal is in te stellen of een zachte mousseurstraal.

Deze handdouche is bovendien voorzien van het zogenaamde Speedclean anti-kalk systeem. Een systeem overigens dat de kalk niet tegengaat, maar ervoor zorgt dat de kalk gemakkelijk is te verwijderen. De uittrekbare slang is door middel van het ‘Twistfree’ systeem aan de kraan gemonteerd, waardoor de slang niet in de knoop kan raken. De Zedra is eveneens te leveren met een vaatwasmachine-aansluiting. Dat spaart een aparte vaatwasmachinekraan uit. De kraan is verder voorzien van een keramische kardoes met flexibele aansluitslangen. De kraan is op het keukenblad te monteren. Hij is te leveren in de uitvoeringen chroom wit en zwart alsmede chroom blauw.

De hendel van de keukenmengkraan is zowel links als rechts te plaatsen.

Reageer op dit artikel