nieuws

Fors hoger resultaat voor Pays-Bas

bouwbreed

Onroerendgoed-beleggingsmaatschappij Pays-Bas Property Fund heeft in de eerste zes maanden van dit jaar goed gedraaid. Het directe beleggingsresultaat (netto-huuropbrengst) steeg explosief van f. 3,9 miljoen naar f. 8,2 miljoen, mede door de aankoop van nieuwe panden. Het totale beleggingsresultaat bedroeg f. 8,2 miljoen. Dit heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt.

Het fonds verwacht dat het nettoresultaat over heel 1996 aanzienlijk hoger zal zijn dan vorig jaar. De vastgoedportefeuille kwam eind juni uit op f. 473,2 miljoen (eind 1995 f. 437 miljoen).

Een recente aankoop van Pays Bas is het kantoorgebouw ‘Rome’, onderdeel van het Capital City kantorencomplex in Amsterdam-Zuidoost voor de prijs van f. 8,5 miljoen. Dit in 1990 gebouwde pand telt ruim 3800 m2 vloeroppervlak en is nu bijna geheel verhuurd. Eerder kwam het aangrenzende identieke kantoorgebouw ‘Londen’ al in de vastgoedportefeuille.

Reageer op dit artikel