nieuws

Doorwerkscherm continu op spanning

bouwbreed

Buitink Apeldoorn BV heeft een opblaasbaar doorwerkscherm op de markt gebracht. Het ‘Flexischerm’ is ontwikkeld, omdat bestaande doorwerkschermen een lange op- en afbouwtijd vergen en daardoor slechts rendabel zijn bij langdurige aaneengesloten werkzaamheden. Het scherm werkt met een blower die de constructie continu op spanning en in vorm houdt. Daardoor is het scherm binnen enkele minuten op te zetten en ongevoelig voor lekken en scheuren. Het scherm is opgebouwd uit standaard modules die onderling met behulp van harmonicaslangen ke worden gekoppeld. Met enkele aanpassingen is het Flexischerm ook leverbaar als doorwerktent.

Buitink heeft bovendien een mobiele opblaasbare opvangbak/vloeistofdichte vloer geintroduceerd die werkt volgens hetzelfde systeem: een blower voert continu lucht aan in de opblaasbare randen.

Reageer op dit artikel