nieuws

Amerikaanse sierlijsten binnen en buiten toe te passen

bouwbreed

White River Europe introduceert houten Amerikaanse sierlijsten op de Nederlandse markt. Er is keuze uit ruim honderd verschillende decoratieve lijsten. Deze bieden architecten, interieurontwerpers, decorateurs en aannemers nieuwe mogelijkheden bij nieuw- en vernieuw-bouw.

De in ons land vervaardigde sierlijsten zijn meestal van gips of kunststof gemaakt, hoewel hout ook voorkomt. Het voordeel van de houten sierlijsten van White River is, dat ze volgens het bedrijf niet barsten of verkleuren. Hout is bovendien een milieuvriendelijk product.

De lijsten zijn zowel te verven, te beitsen of te vernissen. De Amerikaanse ornamenten zijn vervaardigd van Amerikaans populierenhout of Amerikaans rood eikenhout. Er is voor een zorgvuldige selectie van het hout gezorgd op kwaliteit. Daarmee zijn de hardheid en duurzaamheid van het hout gegarandeerd. De lijsten zijn behalve binnen ook buiten toe te passen.

Het bedrijf wordt in Nederland vertegenwoordigd door White River Europe in Den Hout (NB).

Veel keuze in decoraties van houten sierlijsten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels