nieuws

Complex bundelt logistieke bedrijven

bouwbreed

Op 1 december wordt het logistieke bedrijvencentrum Bijsterhuizen opgeleverd. Het complex omvat 8000 vierkante meter opslagruimte en 1500 vierkante meter kantoor. De gemeenten Nijmegen en Wijchen gingen voor de opzet een samenwerkingsverband met Giesbers Vastgoed aan.

Het ontwerp komt van VDH Architecten uit Veenendaal. Voor de constructie tekende Van Kessel en Janssen uit Beuningen. Als aannemer treedt Giesbers Bouw uit Wijchen op. Het werk begon in juni van dit jaar. Het bedrijventerrein Bijsterhuizen beslaat 160 hectare uitgeefbare grond.

De bestemmingsplannen voor Bijsterhuizen hebben evenwel door een beroepsprocedure bij de Raad van State nog geen rechtskracht. Naar verwacht doet de Kroon dit najaar een uitspraak over deze kwestie.

Reageer op dit artikel