nieuws

Laatste ontwikkelingen bij Case-grondverzetmaterieel

bouwbreed Premium

Zoals men de Case-importeurs ook in de markt tegenkomt zullen Hansan en Van Gemeren en Toost gebroederlijk naast elkaar op de TKD te vinden zijn.

Met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de hydraulische graafmachines en graaflaad-combinaties die nog maar kort geleden het licht zagen. Jammer is dat de nieuwste mini-graafmachines in de 2,5 en 3,5 tons klasse net niet op tijd gereed waren.

De presentatie van beide importeurs omvat de leveringsprogramma’s van Case en Case Poclain, de trilplaten en trilwalsen van Vibromax en de vierwielgestuurde en vierwielaangedreven wielladers van Kramer Allrad.

Het accent zal echter liggen op de kortgeleden geintroduceerde hydraulische graafmachines op banden en rupsen Case Poclain 788 en Case Poclain 988, beide uitgerust met het door Case ontwikkelde Powersensor-systeem dat volgens fabrieksopgave de machines een hoger hydraulisch vermogen geeft dat kan oplopen tot zo’n 15%.

Daarnaast zal uiteraard aandacht worden geschonken aan de nieuwe graaflaadcombinatie van het type 580L, die de opvolger dient te zijn van de 580K.

Reageer op dit artikel