nieuws

Groningse bedrijven zien gezamenlijk onderhoud zitten

bouwbreed

Bijna 70 procent van de ondernemers op het industrieterrein Zuid-Oost in Groningen ziet het gezamenlijk uitvoeren van groenonderhoud wel zitten. Zestig procent vindt het een goed idee om daarvoor personeel tegen kostprijs in te huren.

Dit blijkt uit een enquete die het Bureau voor Marktonderzoek en Organisatie-ontwikkeling in opdracht van een pogroep onder de bedrijven in het gebied heeft gehouden. De pogroep waarin onder andere de gemeente Groningen zitting heeft, wilde de behoefte bij bedrijven voor een gezamenlijke onderhoudsploeg peilen. De medewerkers moeten zich met onder andere beplanting en bestratingswerkzaamheden op industrieterreinen gaan bezighouden. De pogroep noemde de uitkomsten van de enquete bemoedigend en gaat verder met het optuigen van de organisatie.

Reageer op dit artikel