nieuws

Weer een onderdeel Mos Rhoon over naar het personeel

bouwbreed

De directie van Grondboorbedrijf Mos Rhoon heeft zich met steun van ABNù Amro losgekocht van de holding De Driehoek, de houdstermaatschappij van de familie Mos. November vorig jaar kocht zich al Adviesbureau voor Grondmechnica J. Mos zich los. Achtergrond van deze twee verzelfstandigingen vormen problemen in het familiebedrijf.

Ing. R Theuns, nieuwe directeur van de Nederlandse activiteiten, zegt blij te zijn met de MBO. “We werden afgeremd door problemen die zich bij de familie Mos voordeden. We ke nu weer met volle kracht vooruit. Een groei van 10 tot 15 procent zit er in en de winst zullen we verder optimaliseren nu we niks meer hoeven af te dragen aan de houdstermaatschappij.”

Bij Grondboorbedrijf Mos Rhoon werken vijftig mensen die een omzet realiseren van f. 10 miljoen. Ongeveer 40 procent daarvan wordt in het buitenland omgezet. De vestiging Mos France SARL in het Franse plaatsje Loon-Plage zet f. 3 miljoen om.

In bronbemaling is de onderneming toonaangevend. Deze specifieke kennis zorgt voor een goed toekomstperspectief in binnen- en buitenland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels