nieuws

Seminar over loon- kosten in de bouw

bouwbreed Premium

De Stichting Arbeidstechnisch Onderzoek Bouwnijverheid (SAOB) te Ede houdt op 4 juni, in samenwerking met Brink Automatisering BV te Leidschendam, een seminar over het beheersen van de loonkosten in de bouw. De bijeenkomst vindt ’s middags plaats in het Carlton President Hotel te Maarssen.

Er worden twee lezingen gegeven, over de ‘ploegtaakfilosofie’ en de automatisering van de loonkostenbeheersing tot op de bouwplaats. Daarbij worden aanbevelingen gedaan op basis van een uitgebreid onderzoek over de informatievoorziening op de bouwplaats.

De SAOB houdt zich bezig met onderzoek en advisering op het gebied van de organisatie van de uitvoerende bouw. Brink Automatisering ontwikkelt en levert IBIS-PROM automatiseringsprodukten voor de bouw.

Informatie kan worden verkregen bij de SAOB te Ede, tel. 0318 650850.

Reageer op dit artikel