nieuws

Van Gemert stopt import trommelzeven Doppstadt

bouwbreed

Van Gemert BV uit Wanrooij heeft in overleg met de Duitse fabrikant van mobiele verkleiningsmachines en trommelzeven Doppstadt AG besloten het importschap van deze produkten te beeindigen.

Van Gemert vertegenwoordigt naast Doppstadt ook de Ierse producent Viper al jaren in ons land en voorziet voor de zeefinstallaties van deze fabrikant een grote markt.

Om die reden heeft de Nederlandse importeur overwogen zich volledig te gaan concentreren op de Ierse produkten. Vooral ook aldus van Gemert daar Viper eind dit jaar met een trommelzeef op de markt komt.

Doppstadt blijft wel in ons land vertegenwoordigd. Het bedrijf heeft via Technische Handelsonderneming C. van de Pols en Zn. BV uit Zuidland nieuwe importmogelijkheden gevonden. En om dit Duitse produkt direct onder de aandacht van een groot publiek uit de branche te brengen, heeft Van de Pols afgelopen week de vakbeurs voor recycling van bouw- en sloopafval B en S 96, gekozen om het Doppstadt leveringsprogramma opnieuw te presenteren.

Op de Technische Kontaktdagen zullen bij de kersverse importeur onder meer een Doppstadt zeefinstallatie en verkleiner in bedrijf te zien zijn.

Reageer op dit artikel