nieuws

China kijkt naar buitenlands sanitair

bouwbreed

De Chinese regering hoopt grote aantallen buitenlandse bedrijven te intreresseren voor deelname aan de internationale vakbeurs voor sanitair, verwarming en klimaatapparatuur. Deze vindt plaats in Peking van 19 tot en met 22 november dit jaar en wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt.

Het ministerie van economische zaken in Bonn heeft inmiddels besloten Duitse bedrijven die in gezamenlijk verband deelnemen aan de beurs een financiele bijdrage te verstrekken. Dat gebeurde op voorspraak van de Bondsorganisatie voor de Duitse Verwarmingsindustrie. In China bestaat nog steeds een groot tekort aan sanitair en aan apparatuur voor verwarming en klimaatbeheersing. Als gevolg daarvan treden in het land in toenemende mate vervuiling van lucht en water op.

Reageer op dit artikel