nieuws

OBN door brand uitgeschakeld

bouwbreed

De Ondernemersbond Bestratingsbedrijven Nederland OBN is door een korte, maar felle brand in het kantorencomplex aan de Dukatenburg in Nieuwegein voor een korte periode uitgeschakeld.

De brand woedde maandagmiddag al. Twee kantoorruimtes van OBN brandden vrijwel geheel uit. Daardoor ging een deel van het archief verloren. Computers konden nog wel uit het brandende pand worden gehaald, maar het is nog niet helemaal duidelijk of alle opgeslagen informatie nog reproduceerbaar is.

Aanvankelijk dacht men elders in dit complex weer snel over communicatiemiddelen te ke beschikken naar de leden en belanghebbende derden. Dat blijkt tegen te vallen, hoewel de PTT hard aan het werk is om een en ander zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Volgens een verklaring van de brandweer moet er sprake zijn geweest van brandstichting omdat twee brandhaarden zijn waargenomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels