nieuws

Nooitgedagt maakt elektrische steekbeitel van hamerboor

bouwbreed

Het gebruik van de elektrische hamerboormachine behoeft zich niet langer te beperken tot het maken van boringen in beton of andere harde steenachtige materialen. Mits voorzien van een draaistopmechanisme en uitgerust met een SDS+-steekbeitel van Nooitgedagt wordt deze machine ook tot een nuttig stuk gereedschap voor de houtbewerker.

Door de draaistop in te schakelen en gebruik te maken van uitsluitend de slagfunctie van de hamerboor is dit werktuig moeiteloos te gebruiken als elektrische beitelmachine bij de bewerking van alle soorten hout. De hamerboorbeitel die door Nooitgedagt werd ontwikkeld is voorzien van een SDS+-schacht en laat zich eenvoudig in de hiervoor geschikte boorkop vastklikken. De beitel, die wordt geleverd in 14 verschillende maten van 10 mm tot 32 mm, is vervaardigd uit Zweeds chroomvanadiumstaal en heeft een tot 60,5 HRC gehard beitelblad.

Reageer op dit artikel