nieuws

Het Schotse Babcock timmert concurrentie uit de markt

bouwbreed Premium

Babcock Rosyth Joinery Products (BRJP) heeft in Nederland zijn eerste twee opdrachten voor timmerwerk op maat verworven. Het bedrijf uit Rosyth in Schotland, ontwerpt en maakt voor het Amsterdamse Amstel Hotel lambrizeringen, deuren, muurafwerkingen alsmede delen voor het buffet van het ‘La Irve’ restaurant. Een dergelijke opdracht voor het maken van buffetvoorzieningen heeft het bedrijf tevens gekregen van de Britse Ambassade in Den Haag. De opdrachten zijn verstrekt door het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met Aannemers en Bouwadviseur Konings Bouw te Benthuizen.

BRJP heeft de opdrachten volgens directeur D. Konings van het aannemersbedrijf verworven op grond van prijs en vakmanschap van de Engelsen. “In verband met de open grenzen valt te verwachten, dat steeds meer poen aan Engelsen worden toegewezen, omdat ze goed en goedkoop ke werken. Zelfs met hun verblijfkosten ingecalculeerd, zijn ze vaak goedkoper dan de Nederlandse concurrentie”, zo zei hij.

Reageer op dit artikel