nieuws

Eimert Sinooprijs voor de zesde keer uitgeloofd

bouwbreed

Ook in 1996 looft de Bouw- en Houtbond FNV de Eimert Sinooprijs uit. Met deze in 1990 ingestelde prijs wil de bond mensen of organisaties onderscheiden die een markante bijdrage leveren of hebben geleverd aan de verbetering van de arbeidsomstandigheden in de bouw- of houtnijverheid.

De onafhankelijke jury onder voorzitterschap van prof. ir. G.J. Maas van de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven beoordeelt inzendingen op een aantal aspecten, zoals de toepassing van bestaande of nieuwe arbeidsvriendelijke technieken, een goede organisatie van zorg voor de arbeidsomstandigheden, het uitbannen van gevaarlijke, ongezonde en zware materialen en welzijnsbevordering door verbetering van de inhoud van het werk.

Daarbij gaat het tevens om de inventiviteit van een idee, de toepasbaarheid en de effectiviteit.

Voordrachten voor de prijs moeten uiterlijk 1 mei 1996 in het bezit van de jury te zijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels