nieuws

Siliconenmanchet dicht goed af

bouwbreed

Panflex leverancier van een groot assortiment flexibele slangen van verschillende materialen voor luchttransport voor ventilatie, toont op de VSK tevens zijn roestvaststalen schoorsteenvoering voor de verwarmingsbranche. Daarvoor heeft het bedrijf uit Ede het nieuwe Gastec Q.A.-label (Quality Approved) verkregen.

Dit certificaat zal op de beurs door de directeur van Gastec,dr.ir. L.Noordzij, aan het bedrijf worden uitgereikt op woensdag 7 februari om 14.00 uur. Tevens demonstreert het bedrijf zijn ketelverbindingsstuk van roestvaststaal voor de verbinding tussen de ketel en de rookgasafvoer. De afdichtingsring hiervan is gemaakt van siliconen. Deze ring wordt over de afvoerslang geschoven en daar overheen komt het verbindingsstuk. Het geheel is gas- en waterdicht.

Reageer op dit artikel