nieuws

Pompen te regelen met afstandbediening

bouwbreed Premium

De Deense pompfabrikant Grundfos introduceert op de VSK-beurs zijn nieuwe UPE-serie 2000 circulatiepompen en de ‘E’-centrifugaalpompen met MGE-motoren.

Beide series zijn voorzien van ingebouwde energiebesparende frequentie-omvormers, waardoor een traploze toerentalregeling is te bereiken. Beide typen zijn eveneens te bedienen met de afstandsbediening R 100. Voorts zijn de pompen van Grundfos Nederland BV te Weesp met een tweedraads busverbinding aan te sluiten op een gebouwbeheersysteem.

Voorts presenteert het bedrijf een serie onderwaterpompen en vuilwaterklokpompen. Ze zijn onlangs met vier series uitgebreid, waardoor de maximale vuilwateruitlaat van de AP-serie nu 100 mm bedraagt. De pompen uit deze AP-serie zijn zowel bij drainage als voor het verpompen van afvalwater en rioolwater in te zetten.

Pomp als een TV met afstandbediening te regelen.

Reageer op dit artikel