nieuws

Informatie

bouwbreed Premium

De Bedrijfsauto RAI ’96 wordt gehouden van donderdag 8 tot en met zaterdag 17 februari in het RAI Tentoonstellingscomplex te Amsterdam. Te zien zijn bedrijfsauto’s en chassis voor bedrijfsauto’s, aanhangwagens, opleggers, carrosserieen, speciale voertuigen, onderdelen en toebehoren.

Er zijn 288 deelnemers.

Openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Van maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari is de tentoonstelling ook geopend van 19.00 uur tot 22.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt f. 25 per persoon; voor houders PAS 65 alsmede voor groepsbezoek (mits vooraf schriftelijk aangemeld) f. 15 per persoon. Tijdens de avonduren bedragen deze prijzen f. 22,50 en f. 12,50.

De RAI ligt bij NS-station Amsterdam RAI. Vanaf Amsterdam Centraal kunt u de RAI bereiken met de tramlijnen 51 of 4.

Mocht u met de auto komen: de RAI ligt aan de ringweg rond Amsterdam (A10), afslag S109. Via de oranje borden ‘P RAI’ wordt u verwezen naar de parkeerplaatsen. Een gratis pendelbus brengt u naar de RAI.

Reageer op dit artikel