nieuws

Betonnen oppervlak snel te breken met Impactor

bouwbreed

De Impactor 2000 is een nieuw stuk materieel voor het breken van grote oppervlakten van beton. Als alternatief kan hij ook gebruikt worden voor het verdichten van grond. Met de Impactor is een snelheid te bereiken van ruim 11 km/uur, waarbij de nokken een druk uitoefenen van ruim 200 miljoen Pa. Op die manier is een 25 cm dikke betonnen weg met een breedte van 7 m in vier gangen binnen 4,5 uur volledig te breken. Dat is een prestatie die ongeveer zes maal zo hoog is als van een conventionele breker, stelt Impact Roller Technology Inc. De brokken beton zijn gelijkmatig van omvang, zodat het gemakkelijk is om ze na het breken te verwijderen.

De Impactor 2000 wordt ook aanbevolen voor het verdichten van grond, zand en andere materialen. In dat geval bewijst de schaaf achter het blok goede diensten. Hij maakt de grond gereed voor de volgende verdichtingsgang. De leverancier van de Impact 2000 is Impact Roller Technology Inc., gevestigd te Plaza 370, 501 Olson Drive, Suite 2A, Papillion in Nevada, USA.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels