nieuws

Railkoker voor compact stroomtransport

bouwbreed

Normabarre, fabrikant van railkokersystemen heeft het GTC mini-compact-kokersysteem op de markt gebracht. Het is een systeem voor niet al te hoge vermogens. Het is een alternatief voor installaties die met kabels werken. Kabels hebben altijd een minimale buigstraal nodig bij het door de bocht gaan. Bovendien moeten kabels volgens de fabrikant met speciale blokken worden gefixeerd tegen kortsluiting. Die problemen kent het railsysteem niet.

Een railkoker kan haaks door de bocht worden gelegd. De kans op kortsluiting is nihil. De afmetingen zijn beperkt Een mini-compactsysteem van 200-1000 Ampere (A) met koperen geleiders meet slechts 140 x 60 mm. Met aluminium geleiders zijn vermogens van 200A-800A te verwerken. Ze voldoen aan de beschermingsklasse IP 52 of 54. Het systeem is inclusief alle hulpmaterialen te leveren door Gec Alsthom Sales Network BV te Rijswijk.

Reageer op dit artikel