nieuws

Cementbouw brengt rap onderdeel over naar Wagener (NBM)

bouwbreed Premium

Hoewel Cementbouw Beheer formeel nog niet is verkocht aan NBM-Amstelland, worden de eerste onderdelen al geintegreerd. Cementbouw Borne en Enschede worden ingebracht bij de Wagener Groep, onderdeel van NBM-Amstelland Handel Beheer, en gaan verder onder de naam Wagener Enschede en Wagener Borne. De financiele administratie van de groep wordt gevoerd in Enschede.

“Het samenbrengen van de twee bedrijven zat al in de pijplijn. We werkten al jaren intensief samen. Maar door de affaire rond Cementbouw Beheer en NBM-Amstelland hebben we de fusie uitgesteld. De bedoeling was dat we elk 50 procent zouden nemen in de nieuwe bouwmaterialenhandel, maar dat is nu niet meer nodig”, aldus P.A.M. van Dijk van Bouwmaterialenhandel Cementbouw. In een reactie spreekt hij over het verbeteren van de efficiency en het nog beter bedienen van afnemers. Van Dijk: “Het samenbrengen van de bedrijven heeft geen personele consequenties. Hoogstens zullen een paar mensen van positie veranderen.”

Onder de Wagener-paraplu zijn ook nog een vloerenbedrijf en een aantal Gamma Bouwmarkten actief.

Reageer op dit artikel