nieuws

Bewoonbaar bedrijfspand

bouwbreed Premium

In de Amsterdamse Ruysdaelstraat heeft Bakker Arkel BV een voormalig bedrijfspand onder handen genomen. Het uit begin deze eeuw daterende 81 meter lange en 11,5 diepe complex kreeg naar een ontwerp van Duinisveld architecten uit Dordrecht een nieuwe bestemming; op de verdiepingen van het rechter gedeelte werden 25 portiekwoningen met drie trappehuizen gerealiseerd; de overige ruimten op de verdiepingen en de gehele begane grond zijn in gebruik als kantoorruimte.

Op het achterterrein komt een overdekte en afgesloten parkeerruimte met toegangscontrole. De werkzaamheden werden uitgevoerd in opdracht van W.B.V. Acob en vergden een aanneemsom van – 7,5 miljoen. Adviesburo Schaeffer verzorgde het constructieve gedeelte. Op 8 december wordt het complex officieel in gebruik genomen.

Reageer op dit artikel